Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘Hebben het eerder verpest’

Ajax won zondag van Willem II, maar door de winst van Feyenoord gaat de landstitel naar Rotterdam. Heeft Ajax uberhaupt gedacht aan de titel? “Je hoopt erop, maar je gaat er wel vanuit dat Feyenoord ging winnen. Wij hebben vandaag gedaan wat we konden, we hebben het eerder al verpest”, stelt Davy Klaassen na afloop in gesprek met FOX Sports. Hij vindt Feyenoord een terechte kampioen. “Als je het hele jaar bovenaan staat, ben je terecht de kampioen. Ze hebben het verdiend.”

De wedstrijd zelf was weinig bijzonders vond Klaassen. “Dit was een potje van niks, het tempo op het laatst kon ik nog wel even volhouden.” Ajax heeft zich dan ook ingehouden. “Als wij die 3-0 maken, is het gewoon oppassen dat je niet geblesseerd raakt. Dat is dan de opdracht. Het was vandaag een bonus geweest als we kampioen waren geworden, maar helaas. Volgende week gaan we er weer vol voor. We hebben twee dagen niks, daarna gaan we rustig opbouwen. Het is misschien wel even goed na deze zware week dat er een lange periode tussenzit.”

 

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.