Davy Klaassen: ‘Hij laat ons misschien in de steek’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 06 november 2016 16:40 – Bron: FOX Sports

1442758869

Davy Klaassen baalt van het puntenverlies van Ajax bij AZ. De Amsterdammers speelden vooral een matige eerste helft. “In de eerste helft probeerden we wel te voetballen, maar dat gebeurde niet met de juiste agressiviteit. Ballen waren niet zuiver en we wonnen geen tweede ballen. De tweede helft was een stuk beter”, blikt hij terug in gesprek met FOX Sports. Na rust boog Ajax een 1-0 achterstand om in 1-2, maar gaf het toch nog uit handen. “Dat is zeker gezien de tweede helft onnodig.”

De aanvoerder van Ajax ging ook nog in op het feit dat Nemanja Gudelj niet meer bij de selectie zit. De Serviër kon het niet meer opbrengen om iedere week op de bank te zitten. “Ik had hem er liever bijgehouden, dat zeker. Het is zonde, maar we willen spelers hebben die alles ervoor geven. Dat zegt hij niet te kunnen doen. Helaas. Dit is ook zuur voor ons, want we missen nu een speler, maar het is zijn keuze. Hij laat ons misschien wel een beetje in de steek. Wij zijn er niet blij mee.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.