Davy Klaassen: ‘Ik ben hartstikke blij’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 05 februari 2017 14:49 – Bron: FOX Sports

1482088683

Davy Klaassen is opgelucht na de 0-2 zege op Roda JC. “Ik ben hartstikke blij, zeker. We hadden een paar kansen die we hadden moeten afmaken. Er konden er wel een paar meer in”, aldus de aanvoerder van de Amsterdammers die zelf de score opende. Amin Younes maakte de 0-2. “Gelukkig scoort Younes, het was lastig voor hem. Elke training oefende hij erop en dan gaan ze er wel in. Het is leuk voor hem dat hij heeft gescoord.”

Over de uitslag is de international best tevreden, over het vertoonde spel van zijn ploeg echter niet. “We speelden niet goed, liepen teveel met de bal en waren slordig in de passing”, analyseert hij na afloop kritisch in gesprek met FOX Sports. Toch zag hij dat Ajax zich na rust wist te herstellen en meer grip had op de wedstrijd. “In de tweede helft ging het beter, speelden we beter tussen de linies en creëerden we meer kansen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.