Davy Klaassen: ‘Ik blijf gewoon, tenzij…’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 mei 2016 09:51 – Bron: De Telegraaf

1454858342

Davy Klaassen is niet van plan om de aanstaande transferperiode te verkassen naar een andere club. De aanvoerder van Ajax wordt al maanden in verband gebracht met een overgang naar Napoli, maar al is de interesse serieus, heeft hij daar geen trek in. “Napoli is onzin. Ik blijf gewoon”, zegt hij in gesprek met De Telegraaf. “Tenzij er een niet te weigeren club langskomt of ik hier ruzie zou krijgen. Maar daar is geen sprake van, hoor.”

Klaassen hoopt dat de selectie bij elkaar blijft, maar is zich ervan bewust dat er een aantal spelers zou kunnen gaan vertrekken. “Als ik alle verhalen zo hoor, verwacht ik wel wat mutaties. Vooral voor Arek Milik schijnt er veel belangstelling te zijn. Het is dus even afwachten”, aldus de aanvoerder die in het dagblad ook reageert op de aanstelling van Peter Bosz. “Zijn idee is om het publiek te vermaken, hij is dus een trainer die bij Ajax past. De visie van Bosz komt overeen met die van Cruijff, dus dat zit wel goed.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.