Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘Ik dacht: wat gebeurt hier?’

Davy Klaassen is trots op het vertoonde spel en het behaalde resultaat van Ajax tegen Feyenoord. De aanvoerder zag ook dat zijn ploeg uit de startblokken schoot en er vanaf het eerste fluitsignaal bovenop zat. “Ik dacht op een gegeven moment: wat gebeurt hier?”, aldus de middenvelder van de Amsterdammers na afloop van de wedstrijd voor de camera’s van FOX Sports. “Wat spelen we lekker zeg! We zaten in een flow.”

Ajax kwam al na anderhalve minuut op voorsprong dankzij een rake vrije trap van Lasse Schöne. “Het hele stadion ging los, dat was genieten. We wonnen elk duel, pakten bijna elke bal op, dat was heerlijk. We hadden alleen meer moeten scoren, dat is het enige waar ik een beetje teleurgesteld over ben. We hadden zeker vier of vijf goals moeten maken.” Al met al is Klaassen wel tevreden. “Als we iedere wedstrijd zo spelen als vandaag, gaan we niet meer verliezen. En dan is het hopen op een misstap van Feyenoord.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.