Davy Klaassen: ‘Ik doe weer helemaal mee’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 juni 2013 07:40 – Bron: Voetbal International

Davy Klaassen miste bijna het hele afgelopen voetbalseizoen door een liesblessure, maar nu is de aanvallende middenvelder weer fit. “Ik ben al een week in training. We zijn vorige week met de conditietrainer en een groep van ongeveer tien jongens al begonnen. Ik had al lang die kriebels weer. Maar deze dinsdag, als de echte groepstrainingen weer beginnen, is het gevoel extra lekker. Nu doe ik weer helemaal mee”, aldus Klaassen tegenover Voetbal International.

1327412836

“We bouwden het een beetje op om alvast een voorsprongetje te hebben voor vandaag”, gaat de Ajacied verder. “Omdat ik er zolang ben uit geweest. Of ik daar iets van merk? Nou, zo’n eerste training is best zwaar. Het was ook best warm. Je voelt je benen tijdens het partijtje. Nu al niet meer. Angst voor mijn lies heb ik ook niet meer sinds ik begin juni met de A1 op het Terborg-toernooi speelde. Ik moet ritme en conditie opdoen, weer helemaal wedstrijdfit worden. Dan hoop ik dat ik weer helemaal de oude word.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.