Davy Klaassen: ‘In de tweede helft was het een beetje op’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 februari 2017 19:51 – Bron: FOX Sports

1482088673

Davy Klaassen won zondagmiddag met Ajax met 4-1 van Heracles Almelo. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, had Ajax het niet makkelijk met de Heraclieden. “We waren heel groot, niet compact. Dan wordt het moeilijk druk zetten, dan worden de afstanden te groot”, analyseert de aanvoerder na afloop in gesprek met FOX Sports. Het was voor Ajax de vierde wedstrijd in twee weken tijd.

Toch vindt Klaassen dat geen excuus. “Juist als je begint aan een wedstrijd kun je niet voelen dat je donderdag gespeeld hebt. Aan het einde van een wedstrijd kun je dat een beetje voelen en merk je dat iedereen wel even wil rusten, maar aan het begin van een wedstrijd kan dat niet. Ik was in de eerste helft nog wel een paar keer gevaarlijk voorin en bij acties betrokken, maar in de tweede helft was het ook wel een beetje op. Op een gegeven moment is het 3-1 en dan is het meer een beetje uitspelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.