Davy Klaassen: ‘In de zomer kijken we verder’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 06 februari 2017 15:31 – Bron: Never Offside

1470297465

Davy Klaassen is één van de langstzittende selectiespelers van het eerste elftal van Ajax. In de meeste transferperiodes wordt hij dan ook in verband gebracht met een stap naar het buitenland. Afgelopen winter bleef het redelijk rustig rondom de aanvoerder van de Amsterdammers. Hoe lang verwacht Klaassen nog bij Ajax te voetballen? “Voorlopig is die toekomst gewoon bij Ajax. In de zomer kijken we wel weer verder”, zegt hij in gesprek met Never Offside.

“Mocht ik vertrekken dan gebeurt zoiets echt op gevoel. Ik heb wel de ambitie om het hoogste te bereiken en bij een topploeg in een mooie competitie te spelen”, aldus Klaassen die nog een contract heeft tot medio 2019. “Welke competitie is moeilijk te zeggen. Ik kijk wel veel Engels voetbal en Daley (Blind) vertelt wel eens over een club als Manchester. Dat lijken mij natuurlijk hartstikke mooie clubs, maar het is te moeilijk om nu al aan te geven wat ik wil.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.