Justin Kluivert en Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘Zijn een vechtmachine geworden’

Davy Klaassen reageerde enorm gelukkig op het behalen van de finale van de Europa League. “Ik weet het allemaal niet joh. De finale met Ajax, dat is toch mooi”, aldus de aanvoerder van Ajax in gesprek met RTL. Ajax maakte het zichzelf onnodig moeilijk door kort voor rust met de 2-1 achter te komen. “Dat is ongelooflijk ja, we hebben het 40 minuten onder controle, maar dan krijg je vlak voor rust twee klotegoals tegen”, blikt hij terug.

Na rust ging het spel op en neer, maar in de slotfase kwam Ajax met tien man te staan “In de tweede helft was het gewoon overleven en werd het wel spannend ja. Je doet er alles aan om die goal tegen te houden. Zij gingen alles of niets spelen, dat is logisch. Dan moet je stand houden. Er waren nog wel wat hachelijke momenten. Ik ben heel trots op dit moment. We laten weer twee gezichten zien, maar we zijn wel een soort vechtmachine geworden. Hoe het kan dat wij het onszelf zo moeilijk maken? Het is moeilijk te zeggen waar het aan ligt, maar we slepen het er wel uit.”

Bron:
RTL

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.