Davy Klaassen: ‘We hebben een oplossing gevonden’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 17 oktober 2015 15:59 – Bron: NOS Sport

1442758869

Ajax speelt zaterdagavond tegen Heracles Almelo en Davy Klaassen is daarbij weer inzetbaar. De aanvallende middenvelder liep tegen PSV een hersenschudding op, maar is volledig hersteld. “Ja ik ben weer fit. Zoals het op training gaat weer helemaal de oude. Maandag ben ik weer begonnen met de groep, en donderdag met koppen. Dat ging allemaal goed”, aldus Klaassen in gesprek met de NOS.

Voor de interlands kende Ajax geen beste reeks met een gelijkspel tegen Molde FK en een nederlaag tegen PSV. “We hebben die wedstrijden goed bekeken. Tegen Molde deden we het de eerste helft goed, maar ontbrak het aan scherpte voorin. We misten veel te veel kansen. Tegen PSV kwamen we helemaal niet in ons spel, kregen we geen druk en daar denken we nu een betere oplossing voor te hebben.”

Heracles is nu de volgende tegenstander en de Tukkers staan verrassend derde. “Het is geen makkelijke uitwedstrijd. Zij doen het heel goed en het is aan ons om te winnen. Het moet beter dan de wedstrijden voor de interlandperiode.” Ajax heeft daarna een zwaar programma met onder meer Vitesse, Fenerbahçe en Feyenoord als tegenstanders. “Er komt een hele belangrijke periode aan en dan moeten we fris in ons hoofd zijn. Dit is een pittige serie met bijna allemaal goede wedstrijden.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.