Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘We hebben het niet in eigen hand’

Davy Klaassen is blij met de 4-0 zege op Go Ahead Eagles. “Het doelsaldo kan nog belangrijk worden, we hadden er nog wel wat meer mogen maken”, stelt de aanvoerder van Ajax na afloop. Door de nederlaag van Feyenoord nadert Ajax de Rotterdammers op één punt. “Wat hier is gebeurd had ik wel verwacht, maar wat daar is gebeurd zeker niet”, doelt hij op de 3-0 zege van Excelsior. “Wij gaan volgende week gewoon winnen, dan moeten we afwachten wat Feyenoord doet.”

Klaassen wil niet al te euforisch doen, omdat de Amsterdammers nog altijd afhankelijk zijn. “Het is natuurlijk wel onze laatste kans, iedereen ging er vanuit dat Feyenoord kampioen ging worden vandaag. Maar we hebben het alsnog niet in eigen hand. Je weet natuurlijk niet hoe het zich bij hun gaat ontwikkeln. We zien het wel, donderdag hebben we ook een belangrijke wedstrijd. Nogmaals, we hebben het niet in eigen hand.”

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.