Davy Klaassen: ‘We moesten onze reserves aanspreken’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 19 februari 2017 17:22 – Bron: FOX Sports

1482088673

Davy Klaassen is enorm blij met de overwinning die Ajax zondagmiddag heeft geboekt op Vitesse. De aanvoerder van de Amsterdammers maakte het enige doelpunt van de wedstrijd en miste zelf ook nog een strafschop. Dat leverde extra vreugde op na het laatste fluitsignaal. Klaassen maakte alweer zijn elfde competitietreffer. “Dat is lekker. Hoe ik dat doe? Ik loop gewoon waar ik denk dat ik moet lopen”, aldus de aanvoerder in gesprek met FOX Sports.

Ajax had het heel erg moeilijk tegen de Arnhemmers. “We moesten na donderdag op een gegeven moment echt onze reserves aanspreken. Het werd gewoon heen en weer schieten en dan blijf je rennen. Dan moet je de bal zo lang mogelijk proberen vast te houden, dat ging niet altijd even goed. De coach vertelde na afloop dat hij trots op ons was. Dat het zeker geen gestolen overwinning was en knap dat we zeker na donderdag de drie punten uit het vuur hebben weten te slepen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.