Davy Klaassen: ‘We speelden vrij makkelijk’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 16 oktober 2016 18:50 – Bron: FOX Sports

1454858342

Davy Klaassen was tegen ADO Den Haag wederom belangrijk door de openingstreffer te maken in de wedstrijd die ogenschijnlijk gemakkelijk met 0-2 werd gewonnen. “Zo zag het af en toe uit, we speelden vrij makkelijk. In het begin weet je dat zij erop vliegen, maar dat je er daarna onderuit kan spelen. We hadden meer moeten scoren, maar we zijn wel tevreden”, aldus de aanvoerder in gesprek met FOX Sports.

ADO Den Haag kwam geen moment in de wedstrijd. Ook niet door de beuk erin te gooien en dat volgens Klaassen door het spel van Ajax. “We hebben ons ingespannen op een goede manier zodat we niet in de duels kwamen.” De goal van de middenvelder kon worden gemaakt in alle vrijheid. “Ik gooide de bal in, er liep daarna niemand mee en toen schoot ik ‘m binnen.” Het was alweer zijn zesde doelpunt van het seizoen. “Waar ik wil eindigen Het gaat prima zo, maar ik heb niet echt een doel.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.