Davy Klaassen

Davy Klaassen: ‘We zijn er klaar voor’

 

De Klassieker staat weer op het programma. Ajax ontvangt koploper Feyenoord in de Amsterdam ArenA en kan de Rotterdammers tot op drie punten naderen. Klaassen is blij dat zondag de wedstrijd tegen de aartsrivaal wordt gespeeld. “Waarom? Ajax – Feyenoord, meer hoef je niet te zeggen denk ik. We zijn er klaar voor”, aldus de aanvoerder van de Amsterdammers tegenover de NOS.

“Het is altijd speciaal, hoe de ranglijst er ook bij staat. Of ik kansen zie? Natuurlijk, omdat ik denk dat wij een beter team hebben. Dat zullen we zondag moeten laten zien”, stelt Klaassen in aanloop naar de kraker tegen Feyenoord. “Als we winnen, komen we op drie punten. Dat is vrij dichtbij. Dan zien we wel verder.” Zaterdag wordt er nog in het stadion getraind en de sfeer opgepompt door de supporters. “Dat is alleen maar goed, dat hoort erbij. Het is toch Ajax – Feyenoord. Meestal worden we er wel beter van.”

Bron:
NOS

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.