Davy Klaassen: ‘Zonde dat je het zo weggeeft’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 13 december 2015 14:57 – Bron: FOX Sports

1442758869

Davy Klaassen stond na afloop van de 1-0 nederlaag bij FC Utrecht teleurgesteld de pers te woord. “Vandaag dacht iedereen dat het een gelijkspel ging worden, dan is het zonde dat je het zo weggeeft. In de eerste helft hadden we maar een paar kansen, zij hadden ze ook niet echt, dus het is niet echt een aantrekkelijke wedstrijd”, analyseert de aanvoerder van Ajax na afloop in gesprek met FOX Sports.

Ajax wist voor de zevende keer op rij niet te winnen in Utrecht. “Voor deze ploegen zijn dit de wedstrijden van het jaar. Dan kunnen ze wat extra’s brengen, maar vandaag waren wij wel de betere. We creëren alleen veel te weinig. Zij stonden redelijk compact en daar moesten we doorheen spelen. We waren niet bij machten om dat dat te doen. Als ik wist waar het aan lag, had ik het wel veranderd in het veld. Het is moeilijk te zeggen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.