De Boer baalt van protest Ajax-fans

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 21 november 2015 09:46 – Bron: De Telegraaf

1435606481

Frank de Boer baalt ervan dat de harde kern van de Ajax-supporters de eerste helft van het duel tussen Ajax en Cambuur wil wegblijven uit het stadion. Dit vanwege de huidige problemen binnen de club. ”Als zij er niet zijn en ons niet ondersteunen, heeft dat zijn invloed, en niet positief. Ik denk dat de fans nog steeds niet zien dat het een arbeidsconflict is en het niet om de visie Cruijff gaat”, aldus De Boer.

Dan over de situatie: ”Ik heb helemaal geen problemen met Wim, maar er is sprake van een arbeidsconflict en dat is al anderhalf jaar gaande. Michael Kinsbergen heeft geprobeerd dat op te lossen en Van der Sar is ermee bezig geweest, maar op een gegeven moment houdt het een keer op.”

”Ik kan me voorstellen dat voor de directie de maat een keer vol is en kan me in de beslissing vinden om afscheid te nemen, want uiteindelijk moeten we allemaal aan hetzelfde touwtje trekken. Je moet wel met elkaar aan tafel gaan zitten en dat is niet gebeurd. Zo lang die situatie zo is, zal er strijd zijn. Daarna gaan we door met de visie.”

De Boer baalt ervan dat de situatie binnen de club effect heeft op het eerste elftal, met het protest van de supporters. ”Ik vind het vervelend dat de hele kwestie op het eerste elftal afstraalt, want we moeten tegen Cambuur niet het idee hebben dat we een uitwedstrijd spelen. Je wilt de steun van je publiek voelen. Daardoor kan het kwartje net de goede kant opvallen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.