De Boer: ‘Cillessen met de week duurder’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 08 augustus 2015 09:42 – Bron: De Telegraaf

1383910348

Ajax is nog altijd niet van plan om Jasper Cillessen zomaar te laten gaan. Een transfer van Manchester United-keeper David de Gea naar Real Madrid lijkt aanstaande, wordt de naam van Cillessen opnieuw in verband gebracht met de Engelse topclub. Mocht Louis van Gaal daadwerkelijk met een zak geld komen voor de international, dan zal Ajax zich hard opstellen in de onderhandelingen, zo geeft De Boer aan.

Zo hopen de Amsterdammers een scenario van vorig jaar te voorkomen toen Daley Blind vlak voor het verstrijken van de transferwindow de overstap maakte naar Old Trafford. ”Maar het enige dat ik kan zeggen is dat wij nog niks hebben gehoord”, aldus De Boer. ”En ik hoop ook dat we helemaal niks gaan horen.”

Maar Ajax weet ook dat als Manchester met een grote zak geld komt, dat het moeilijk wordt te weigeren. ”Er zijn bepaalde bedragen die je niet kunt weigeren. Maar laat duidelijk zijn dat we ons heel hard gaan opstellen, want we hadden drie alternatieven die nu al weg zijn. Onze spoeling wordt ook steeds dunner. Jasper wordt met de week duurder.”  

Je zegt het zelf al, er is voor AJAX op dit moment geen goede vervanger meer te halen, bij Eriksen was het seizoen daarvoor ook hetzelfde verhaal! Zo ook bij Blind, overal is AJAX te laat wat dat betreft. Het is dus heel simpel: Cillessen is niet te koop! Punt. Hoe groot die zak met geld ook is, zeg maar tegen Jasper ook dat het nu niet gebeurd. Met alleen geld op de bank doe je helemaal niks! Dat moet nu toch wel eens duidelijk zijn lijkt me en om al helemaal op te houden over 1 of andere paniekaankoop. (Denk aan Blind weg, uhm hup Zimling) Wat voor tafereel krijg je straks? 28 miljoen, misschien wel 31 nu, om vervolgens Verhoeven te halen ofzo? Dit laatste zeg ik met enige spot natuurlijk. Maar die kant zal het uiteindelijk wel weer op gaan. De uitschakeling tegen Rapid deed al zoveel pijn, optyfen van Gaal. En AJAX doe nu is een keer verstandig! Dat gelul over “het niet tegen te kunnen houden etc.” Gewoon opbokken, een maand geleden prima, maar nu is de deur dicht en de telefoon wordt niet meer opgenomen. Capiche?!
 
[Bewerkt door invincible op 08-08-2015 om 15:51]

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.