De Boer: ‘Dit is precies wat ik wilde’

Frank de Boer maakte dinsdag bekend dat hij een mondeling akkoord met Ajax heeft bereikt over het verlengen van zijn aflopende contract. De oefenmeester blijft hierdoor drie jaar langer verbonden aan de Amsterdamse club. “Dit is precies wat ik wilde. Ik heb het hier naar mijn zin en mijn gezin is hier gelukkig. Ik zie hier nog genoeg uitdagingen.” Met de verlenging ligt de 43-jarige trainer tot de zomer van 2017 vast.

“Dit nieuwe contract is dus precies wat ik wilde. We waren er snel uit, want van beide kanten zijn we zeer tevreden. Nu kan ik een vervolg geven aan waar we met elkaar aan begonnen zijn en daar heb ik veel zin in.” Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is tevreden: “Het is geen verrassing dat we graag wilden verlengen met Frank. Dat we er na een gesprek al uit zijn gekomen zegt alles. Het is goed voor Ajax dat Frank langer aan de club verbonden blijft.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.