De Boer: ‘Ik begrijp het als Cillessen wil vertrekken’

quote: erikv78
VERKOOP VERMEER !!!!!!!!

Haal een keeper zoals gentenaar ofzo als reserve ! ( verhoef )
Dat soort keepers!

Als Vermeer wordt verkocht, moet er juist geen gehaald keeper worden. Ik hoef die 30-ers niet meer, die de speelminuten van onze talenten afpikken.

Verhoeven heeft in 3 jaar tijd iets van 6 wedstrijden gespeeld. Dat waren nou net de wedstrijden die door Sergio Padt of Marco Bizot gekeept hadden moeten worden. 2 talentvolle keepers die inmiddels zijn vertrokken omdat ze nooit een kans hebben gehad bij Ajax. Ik denk dat ze hoogstens een paar keer op de bank hebben mogen zitten.

Sterker nog, als zij wel een kans hadden gehad, had Ajax zich het geld wat voor Cillessen is betaald kunnen besparen. Ik ben er van overtuigd dat Padt of Bizot ook uit hadden kunnen groeien tot heel goede keepers voor Ajax. (Net als Stekelenburg en Vermeer, die in het begin ook veel kritiek hebben gekregen)

Btw, ik vind Cillessen ook een hele goede keeper, en voor de doorstroming zou het goed zijn als Vermeer vertrekt. Maar ik denk dat we blij moeten zijn dat er eens keeper/speler is die graag nog even bij Ajax wil blijven. Cillessen kan beter 1 jaar verhuurd worden, en dan volgend jaar eerste keepers worden, wanneer Vermeer (na het WK, waar hij graag bij wil zijn) een mooie transfer maakt.

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.