De Boer: ‘Kunnen nog heel veel beter’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 15 augustus 2015 23:46 – Bron: FOX Sports

1421444762

Ajax pakte zaterdagavond de tweede overwinning in de competitie. Frank de Boer was redelijk tevreden over het optreden van zijn ploeg. ”Ik vond dat we in de eerste helft na de 1-0 te veel ruimte gaven aan Willem II, waardoor ze gevaarlijk werden. Tweede helft zijn we veel korter gaan zitten, waardoor ze weinig tijd en ruimte kregen en niet meer in de wedstrijd kwamen”, aldus de Ajax-trainer tegenover FOX Sports.

Ondanks twee overwinning in de eerste twee competitiewedstrijden, weet De Boer dat er nog veel voor verbetering vatbaar is. ”Wij kunnen nog veel beter. Dat is het mooie aan dit team. We hebben in ieder geval een houvast in hoe we willen spelen en dat pakken ze goed op. De laatste twee wedstrijden stonden we organisatorisch goed en geven we weinig kansen weg en creëren we veel kansen.” Riechedly Bazoer viel geblesseerd uit. ”Bazoer had een tik op zijn knie gehad. In de tweede helft kreeg hij er opnieuw een tik op. Met het oog op donderdag wilde we geen risico nemen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.