De Boer lovend over Sinkgraven

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 13 juli 2015 09:55 – Bron: Ajax Life

Frank de Boer is positief over hoe Daley Sinkgraven is teruggekomen van zijn vakantie. De middenvelder maakte indruk op de oefenmeester van Ajax, die met acht middenvelder komend seizoen een luxeprobleem heeft. ”Er waren vorig jaar twijfels over Sinkgraven, maar het is gewoon hartstikke goed dat hij al een halfjaar bij ons is geweest. Daley is nu gewend, ook aan zijn medespelers en je ziet dat hij weer stappen heeft gemaakt,”, aldus De Boer in gesprek met Ajax Life.

”Daley lijkt fysiek sterker, gebruikt op het goede moment zijn lichaam. En ja, natuurlijk is vakantie goed geweest voor die jongen. Hij kwam uit de A-jeugd en werd senior, dan is het lekker dat je niet naar Jong Oranje hoeft.”

De Boer is ook blij dat Sinkgraven niet mee hoefde met Jong Oranje. ”Er kwam van alles op Daley af: een transfer naar Ajax, Jong Oranje kwam erbij, dan is het goed om vier weken uit te rusten. Een luxe haast. Niet veel jonge spelers hebben dat nog, maar wij zijn er wel blij mee. Dat geldt net zo goed voor Bazoer en Riedewald. Het is prettig dat ze zich deze zomer vol op Ajax kunnen focussen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.