De Boer naar Inter, geen interesse in Ajacieden

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 09 augustus 2016 11:33 – Bron: De Telegraaf

Frank de Boer is de nieuwe trainer van Internazionale. Hij tekende maandag een contract voor drie seizoenen in Milaan. Gezien zijn recente verleden bij Ajax, leek het niet onbedenkelijk dat hij spelers uit Amsterdam mee zou willen nemen naar Italië. De oefenmeester stelt zijn oud-werkgever echter gerust. “Nee, ik heb geen spelers van Ajax op het oog”, aldus De Boer in gesprek met De Telegraaf die geen moment heeft getwijfeld. “Op het moment dat Inter doorpakte, wist ik direct dat ik daar heen wilde.”

Hij is erg blij met de stap naar Inter. “Het past. Internazionale is een club met een rijke historie, die zes jaar geleden nog de Champions League won. De leiding heeft de ambitie om weer in die Champions League te spelen, is hongerig. En dat sluit aan bij mijn ambitie. Ik denk dat ik met mijn voetbalvisie, doorselecteren en jeugd in te passen, een herkenbaar spelend elftal kan neerzetten. Daar zie ik een mooie uitdaging in. Het is nu zaak de selectie snel door te lichten en dan te kijken waar Internazionale behoefte heeft. Dat moet snel, want over nog geen twee weken begint de competitie al. Dan spelen we uit bij Chievo Verona.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.