De Boer over Janssen: ‘De druk bij AZ is minder’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 26 februari 2016 15:51 – Bron: NOS Sport

De Boer Over Janssen De Druk Bij Az Is Minder

Vincent Janssen is na de winterstop één van de meest besproken spelers van de Eredivisie. De spits van AZ is op scoringsdrift en zal dat zondag ook tegen Ajax willen laten zien. Waar AZ beschikt over Janssen, is Ajax lang op zoek geweest naar versterking voorin. Was Janssen geen optie? “We hebben destijds wel serieus naar hem gekeken”, stelt Frank de Boer tijdens de persconferentie voor het duel met AZ.

“Vergeet niet dat de druk bij AZ minder is dan bij Ajax”, benadrukt de hoofdtrainer van Ajax die denkt dat AZ een mooie club is voor de ontwikkeling van Janssen. “Dit is misschien wel de juiste route voor hem, vergelijk het met Ruud van Nistelrooij, die van Den Bosch naar Heerenveen ging. Je moet je afvragen of hij de spits is die ons naar de Champions League kan schieten. Het kan best zijn dat hij in de toekomst weer in de picture bij ons komt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.