De Boer schat PSV hoger in dan Feyenoord

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 13 januari 2016 10:56 – Bron: Voetbal International

1426840204

Aanstaande vrijdag gaat de bal weer rollen in de Eredivisie. Ajax ging de winterstop in als koploper en trainer Frank de Boer verwacht ook dat zijn ploeg aan het einde van de rit de meeste punten heeft behaald. Zondag wacht gelijk de eerste test, uit bij ADO Den Haag. PSV en Feyenoord spelen tegen elkaar en dus zal minimaal één achtervolger puntverlies oplopen.

Ajax is volgens De Boer klaar voor de tweede seizoenshelft. “Tijdens ons trainingskamp hebben we kunnen werken zoals we dat wilden, met een goede 3-1 overwinning op een fysiek sterk Hamburger SV als besluit. We zijn klaar voor de tweede seizoenshelft,” liet de oefenmeester weten tegenover Voetbal International.

“Van de concurrenten schat ik PSV iets hoger in dan Feyenoord. Phillip Cocu heeft een goede en uitgebalanceerde selectie, met een paar goede wissels achter de hand. Feyenoord heeft veel power, ze hebben de sluwigheid van Dirk Kuyt en verliezen niet makkelijk. Maar ik denk dat wij een grote kans hebben op het kampioenschap.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.