De Boer sluit toekomst bij PSV en Feyenoord niet uit

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 november 2013 16:21 – Bron: NUsport

Frank de Boer zou in de toekomst best bij een andere club dan Ajax willen werken in de Eredivisie. “Ik denk dat ik na Ajax eerst de stap naar het buitenland zou maken. En als Ajax, als ik terugkom, niet vrij is dan… zou ik eerder voor PSV dan voor Feyenoord kiezen”, aldus de hoofdtrainer van de Amsterdammers in NUsport. “Niet eens zozeer door míjn gevoel naar Feyenoord toe, maar eerder andersom. Dat wordt heel lastig.”

1379538839

Broer Ronald gaat in deze opvallende uitspraak mee met Frank. “Het klinkt hard voor de Ajax-fans, maar als er bij Ajax iemand zit die heel goed presteert en je krijgt de kans om een andere club te trainen en iedereen staat erachter, waarom niet? Geweldige clubs. Zeker Feyenoord, met het legioen, geweldig om daar op het allerhoogste niveau te acteren. Er zijn zat coaches die bij beide clubs hebben gecoacht. Zelfs Cruijff ging ooit naar Feyenoord toe.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.