Geschreven door Jurrian Beeuwkes – Uitgave: 23 september 2012 15:26 – Bron: Eredivisie Live

Frank de Boer laakt de instelling van zijn ploeg na het gelijke spel tegen ADO Den Haag (1-1). De oefenmeester zag zijn elftal met moeite een punt pakken in Den Haag. Met name de eerste helft was matig te noemen. “Ik denk dat we pas na een uur beseften waar het eigenlijk om ging”, opent Frank de Boer het interview met Eredivisie Live.

De Amsterdammers keken na een kwartier al tegen een 1-0 achterstand aan. “Gelukkig maak je de 1-1 en had je ook de 1-2 kunnen maken, maar je start gewoon te laat”, geeft de trainer aan. “Ik ben in de rust heel kort boos geweest over de instelling van spelers en daarna heb ik toch geprobeerd de puntjes op de i te zetten, de ploeg toch weer aan het voetballen te krijgen.”

De trainer weet het teleurstellende resultaat ook te weiten aan het Haagse grasmat. “Het gras was vandaag niet bevorderlijk voor ons spel. Ik vind dat je bepaalde eisen aan condities moet stellen. Het gras kietelt vandaag mijn oksels en dat is niet goed voor het voetbal”, aldus de ontevreden coach.  

Reageren op dit bericht