De Boer tevreden met Fischer op ’10’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 14 september 2015 11:06 – Bron: De Telegraaf

1386794861

Viktor Fischer kwam zaterdagavond tijdens het duel tussen FC Twente en Ajax (2-2 gelijk red.) binnen de lijnen als vervanger van Arek Milik. In plaats van dat de Deen in de aanval werd geposteerd, schoof Davy Klaassen door naar de spitspositie. Fischer nam de plaats in van de aanvoerder als nummer ’10’. Frank de Boer was erg te spreken over de invulling die de international aan de positie gaf, zo vertelt hij aan De Telegraaf.

”Ik wilde Viktor op 10 laten invallen. In het oefenduel met FC Volendam liet hij zien dat goed te kunnen”, aldus de oefenmeester. Volgens het dagblad is de kans aanwezig dat Fischer komende donderdag tegen Celtic opnieuw als aanvallende middenvelder wordt opgesteld. In het eerste elftal van de Amsterdammers kwam Fischer amper in actie op die positie. Toch is het voor hem niet helemaal nieuw. In de jeugd kwam aanvaller al vaker in actie als middenvelder en deed het daar zeer goed.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.