De Boer ‘Twee punten verloren’

Geschreven door Thorben Jansen Of Lorkeers – Uitgave: 17 september 2015 21:53 – Bron: FOX Sports

Ajax begon de Europa League-campagne van dit seizoen met een 2-2 gelijkspel tegen Celtic. Frank de Boer sprak na afloop desgevraagd van een valse start. ”Ik heb van te voren gezegd dat je in je thuiswedstrijden drie punten moet pakken en als het er dan maar een is dat een soort valse start. Uiteindelijk kun je zeggen dat je 1-2 achter hebt gestaan en hebt gevochten om nog een gelijkspel eruit te halen. Als de wedstrijd vijf minuten langer had geduurd, had je misschien wel gewonnen, maar uiteindelijk heb je gewoon twee punten verloren”, aldus de Ajax-trainer tegenover FOX Sports.

De Boer wilde niet spreken van persoonlijke fouten. ”Het gaat niet alleen bij een persoon fout. Als je dat goed analyseert gaat het altijd bij meerde fout. Dat is gewoon een teamprestatie op dat moment”, aldus De Boer. ”Ik vind wel dat we keihard gevochten hebben. Het was wachten op de gelijkmaker en uiteindelijk is die gevallen en zit je nog hartstikke goed in deze groep.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.