quote: AFCAGunner

Jongens echt serieus. Hoe kan je positief zijn over deze jongen? En zeker na gister, want hij verspeelde echt elke bal en ja hij gaf het pasje op Schone, maar dat was gelijk ook de enige bal die aankwam. En hij speelt al weken waardeloos. Serero eruit Fischer kan prima op zijn plek en verder gewoon dezelfde namen, als gister.

Dan raad ik je aan om toch wat beter naar Serero te kijken, een van de weinige die ik vaak een bal in een keer zie door spelen of ten minste tempo probeert te maken. Maar als heel Ajax uit vorm is , zeker het balletje op fisher gemist, tegen Vitesse die onze Viktor roekeloos overknalde? En ballen ken die echt wel hoor, alleen afmaken is niet zijn sterkste punt waardoor die elke bal het liefst af geeft in de 16 en dat is eeuwig zonde.

Waar jij hem al weken waardeloos vind spelen , vind ik hem een van de weinige die nog aanvallen op weet te zetten, en zeker in de meeste wedstrijden was hij nog wel een lichtpuntje. Durf te wedden als hij die 2 kansen had gemaakt Celtic uit dat je anders zou praten.