De Boer vindt Everton en Valencia interessante clubs

1367871451

Frank de Boer maakt komende week zijn beslissing bekend omtrent zijn toekomst. Blijft hij bij Ajax of vertrekt de kampioenenmaker na dit seizoen? Zaakwaarnemer Guido Albers laat in gesprek met de NOS weten dat er nog niks speelt. “Frank zegt ook dat hij nu de focus nodig heeft om kampioen te worden, dus daar val ik hem ook niet mee lastig. Ik heb tegen Ajax gezegd dat er geen andere club is en ik heb ook met niemand gesproken en dat blijft ook zo.”

De vraag is voor welke clubs De Boer Ajax zou willen inruilen. In het verleden heeft de hoofdtrainer van de Amsterdammers aangegeven clubs als Tottenham Hotspur en Liverpool mooie uitdagingen te vinden. Die zijn nu bezet. Maar Valencia en Everton kunnen deze zomer weleens vrij zijn. “Valencia en Everton zou hij geweldig vinden. Het gaat erom wat de filosofie is bij de club en hoe je wilt voetballen. Dat is hetgeen waar Frank naar zoekt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.