De Boer wil best in ‘andere keuken’ kijken

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 09 februari 2016 17:22 – Bron: Peptalk

De Boer Wil Best In Andere Keuken Kijken

Frank de Boer is al ruim vijf jaar hoofdtrainer van Ajax en de vraag of hij ook komend seizoen nog in die functie actief is, wordt vaak gesteld. In Peptalk laat Leo Beenhakker weten dat hij denkt dat het goed is voor De Boer om te vertrekken. “Ik vind dat hij zich ontzettend goed heeft ontwikkeld als trainer. Ik denk dat het voor hem en zijn ontwikkeling goed zal zijn een volgende stap te maken.”

Maar of dat gaat gebeuren? “Ik wil best in een andere keuken kijken”, aldus de oefenmeester in het praatprogramma op Ziggo Sport. “Maar alleen bij een club waar ik me senang bij voel.” Op dit moment focust De Boer zich echter volledig op Ajax, omdat hij nergens over hoeft na te denken. “Er loopt nu helemaal niks. Ik heb nog een contract tot 2017, dus er is geen haast. Zolang er niks speelt, hoef ik mij er geen zorgen over te maken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.