Geschreven door Martijn Ruiter – Uitgave: 17 december 2010 15:18 – Bron: De Telegraaf

Frank de Boer wil Daley Blind en Urby Emanuelson niet kwijt. De nieuwe Ajax-coach gaf dat tegenover Telesport aan. De Boer ziet kansen voor Daley Blind, die onder Martin Jol geen kansen kreeg. “Ik zie perspectieven voor hem. Ook over Emanuelson sprak de trainer. “We kunnen hem heel goed gebruiken.” Emanuelson gaf eerder al aan te vertrekken na dit seizoen.

“Nee, we hebben hem nog geen nieuwe aanbieding gedaan, maar dat zou best wel eens kunnen gebeuren. Ik denk dat we ook even moeten afwachten welke clubs zich voor Emanuelson melden. Het wordt moeilijk voor ons als hij naar een hele mooie vereniging kan. Ik heb ook heel lang voor Ajax gespeeld. Op een gegeven moment wil je iets anders”, aldus De Boer, die ook in Daley Blind toekomst ziet.

“Daley weet precies wat er van een speler van onze club wordt gevraagd. Als het aan mij ligt, wordt hij in de winterstop niet aan een andere club verhuurd. Ik zie perspectieven voor hem. Blind komt bij ons in aanmerking voor de posities vier en vijf”, zei De Boer. “Hij kan als linker centrale verdediger en linksback spelen. Hij is inzetbaar als daar iemand wegvalt.”  

Daley moet doen wat het beste voor hem is en dat is ervaring en routine opbouwen,prachtige wedstrijden gespeeld in de euroborg maar jol gunde hem het succes niet hij vond zelfs dat een verhuurde speler niet opgesteld mocht worden tegen het grote ajax,en haalde Daley weer terug! Inmiddels een half jaar verder alleen maar op maandag avond gespeeld bij de beloftes ondanks alle beloftes en de liefde van Daley voor zijn ajax staat hij weer stil! jammer,ik wist het wel en zou spelen of verhuren af dwingen ,alle beloftes ten spijt maar spelen bij heerenveen ,fc twente,roda vitesse of fc groningen dat zou ik nu willen als ik Daley Blind was,want ook de Boer roept maar wat maar ook hij vind Anita beter en wil graag iedere wedstrijd winnen! En een volwaardige goede reservebank dat is wat Frank de Boer nu wil,maar een speler als Daley Blind moet zeker nu spelen ook voor hem is het voetbal leven te kort om te blijfen zitten op de bank!!
 
[Bewerkt door jaapharm op 19-12-2010 om 11:17]
Reageren op dit bericht