De Boer wil vertrekken bij Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 11 mei 2016 23:00 – Bron: AD Sportwereld

1379538839

Frank de Boer wil vertrekken bij Ajax, dat meldt het Algemeen Dagblad woensdagavond. Onder de juiste voorwaarden zou hij na dit seizoen de zijn taken als hoofdtrainer willen neerleggen. De Boer heeft nog een contract tot medio 2017 waarvoor een oplossing in de vorm van een afkoopsom moet worden gevonden. Deze zou contractueel 2,5 miljoen euro moeten bedragen, maar Ajax hoopt dat De Boer water bij de wijn wil doen.

Omdat de selectie van Ajax, met Frank de Boer, vrijdag naar China afreist voor een voor een trainingskamp, willen beiden partijen voor die tijd duidelijkheid scheppen. Nadat De Boer bij de clubleiding bekend maakte te willen vertrekken, heeft de directie vergadert over de afkoopsom. De opvolger van De Boer, waarbij namen van Peter Bosz en John van den Brom worden genoemd, moeten namelijk ook worden afgekocht. Daarom hoopt men op een nette afwikkeling met De Boer.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.