De Boer ziet graag extra spits komen

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 08 januari 2016 15:11 – Bron: De Telegraaf

1421362316

Ajax zal eerst een speler moeten verkopen, wil het een nieuwe speler aantrekken. Maar als het aan Frank de Boer ligt wordt er deze maand nog een spits aan de selectie toegevoegd. “We zijn altijd opzoek naar spelers die ons beter maken,” liet hij weten aan de Telegraaf vanuit het trainingskamp in Belek. “Afgelopen zomer was de komst van Jeremain Lens dichtbij. Nu is hij nog steeds een optie. Bas Dost? Die zou zeker bij ons passen, gezien de ontwikkeling die hij doormaakt. De vraag is natuurlijk of het allemaal betaalbaar is.”

Ricardo van Rhijn en Nicolai Boilesen staan beiden voor een vertrek uit de Amsterdam ArenA. Boilesen staat sinds afgelopen zomer al op de nomitatie om te vertrekken, nadat hij weigerde zijn contract te verlengen na een slecht seizoen. De Boer verbande hem uit de selectie en benadrukte dat Boilesen zelfs in Jong Ajax geen minuten mocht maken.

Van Rhijn verloor aan het begin van dit seizoen zijn basisplaats aan Kenny Tete en wist deze hierna niet meer terug te veroveren. De Turkse topclub Galatasaray toont interesse en de Boer gunt hem deze transfer vanwege zijn inzet en het feit dat hij speelminuten moet maken. Mocht Van Rhijn vertrekken, dan wordt Leeroy Owusu de nieuwe stand-in van Tete.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.