De Boer ziet Huntelaar graag komen

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 20 april 2016 22:58 – Bron: FOX Sports

1438628472

Na afloop van de uitwedstrijd tegen Heerenveen kwam de kwestie Huntelaar ook ter sprake. Het is bekend dat de Amsterdammers oren hebben naar een zomerse komt van de spits die tussen 2006 en 2008 onder contract stond bij Ajax. Met Milik heeft Ajax nu een spits in vorm onder contract staan, maar als Ajax komend seizoen hoge ogen wil gooien in Europa, zal een brok ervaring niet mis zijn.

Voor de camera’s van FOX Sports gaf coach Frank de Boer kort antwoord over een eventuele komst van de 32-jarige spits naar Ajax. “Dat is afwachten. We hebben twee goede spitsen nodig, want we hebben nu helemaal geen tweede spits. Met Dolberg komt er een groot talent aan, maar als je mee wil doen in bijvoorbeeld de Champions League, heb je twee goede spitsen nodig. Wij zijn altijd met jongens in contact om te kijken wat hun volgende stappen zijn. Zoals eerder met Van der Vaart en Sneijder,” aldus een tevreden coach.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.