De Boer ziet negatief effect ramadan bij El Ghazi

1424624087

Anwar El Ghazi doet wegens zijn geloof mee aan de ramadan en dat heeft een negatieve invloed op zijn prestaties, zo vertelt Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf. “Natuurlijk respecteer ik het geloof. Maar de beslissing om mee te doen aan de ramadan is zijn keuze. Anwar moet goed beseffen dat het vasten invloed op zijn prestaties heeft. Als het erom gaat (voorronde Champions League, red.) kan ik voor anderen kiezen.”

Tijdens de ramadan mag er tussen zonsopkomst en zonsondergang niet worden gegeten en gedronken, zelfs geen water. “Je ziet het terug in de cijfers, want we meten alles. Vooral tijdens de warme dagen heeft geen water drinken invloed. Daar houden we rekening mee, maar voor de club en voor hem is dat niet ideaal. Al moet ik zeggen dat het met Anwar vrij aardig gaat. Maar je merk wel dat de scherpte net ontbreekt. De explosie – naar 34 kilometer per uur – die is er nog niet.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.