De Boer zoekt speler die ‘het verschil kan maken’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 augustus 2015 22:21 – Bron: Ajax TV

1435606481

Ajax krijgt veel kritiek over het vertoonde spel. Negen punten halen uit drie wedstrijden is voor de supporters niet genoeg. Maar zeker tegen ploegen die ‘de bus parkeren’ heeft Ajax het lastig. Frank de Boer weet wel waar de oplossing ligt, maar heeft die niet direct voor handen. “Je moet dan individuele klasse hebben om zo’n wedstrijd open te breken. Dat hebben we nog niet, maar hopelijk komen die er binnenkort wel aan en gaan jongens het verschil maken.”

De Boer legt uit wat hij van een dergelijke speler verwacht. “Die moeten twee of drie man kunnen passeren, dan gebeurt er wat. Het is alleen niet zo dat we die nu in de selectie hebben.” Hoewel De Boer een dergelijke speler niet direct paraat heeft, noemt hij wel een aantal spelers die de potentie hebben om het verschil te maken. “El Ghazi, Cerny, Younes en Fischer zouden het uiteindelijk kunnen, alleen die zijn er nog niet. Maar ik ben wel tevreden over hun ontwikkeling.”

 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.