De Jong: “Tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen”

Frenkie de Jong speelde vandaag tegen zijn oude club Willem II. Volgend seizoen speelt de Ajax-middenvelder bij Barcelona. De Tilburgse club ontvangt vanwege de transfer toch zo’n 8,6 miljoen euro. De voormalige Willem II-speler kreeg daarom ook een applaus van de Brabantse aanhang.

De Jong werd in de slotfase gewisseld vanwege een lichte blessure. Zijn enkel klapte dubbel, maar de Ajacied verwacht geen problemen voor de kwartfinale tegen Juventus. “Ik heb wat lichte pijn, maar als het goed is moet het geen probleem zijn”, zegt de international voor de camera van FOX Sports. “Hij klapte een beetje dubbel bij een blok. Toen voelde ik wat pijn bij het lopen, maar het was niet zo dat ik er echt uit moest.”

De Jong ging ook nog even in op de redelijk makkelijk overwinning op Willem II. Het werd 1-4. “We scoorden redelijk snel, alhoewel we niet goed begonnen. We kwam wat gelukkig op voorsprong net voor rust. Dat hielp ons wel. Tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen”, aldus de Ajacied.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.