De Ligt verlengt contract bij Ajax

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 december 2016 16:17 – Bron: Ajax.nl

1474496044

Matthijs de Ligt heeft zijn contract bij Ajax verlengd, dat melden de Amsterdammers op haar officiële clubsite. De pas 17-jarige centrumverdediger maakte dit seizoen al vier keer zijn opwachting in het eerste elftal en liet in alle wedstrijden een uitstekende indruk achter. Het nieuwe contract van De Ligt gaat met terugwerkende kracht in op 1 oktober 2016 en loopt tot medio 2019. Zijn oude verbintenis liep tot 30 juni 2018.

De Ligt weet dat hij momenteel in de juiste flow zit, maar weet ook dat er een keerzijde aan kan komen. “Het is tot nu een heel mooi jaar geweest. Het gaat erg snel. Het is nu Hosannah, maar je moet uitkijken dat je niet naar beneden keldert. We zijn er hard mee bezig om dat te voorkomen.” Hij wil vooral veel ervaring op blijven doen. “Ik probeer zoveel mogelijk minuten te maken. Of dat nou bij Jong is of Ajax 1, dat maakt mij niet uit. Uiteraard is het doel om straks wekelijks in de ArenA te spelen.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.