Matthijs de Ligt

De Ligt: “Wat een mooiere club is tussen FC Barcelona en Manchester City? Ajax!

Oranje won gisteren met 3-0 van de grote rivaal Duitsland. Bij het Nederlands Elftal speelden de Ajacieden Frenkie de Jong, Blind en De Ligt mee. Die laatste speelde eens een mindere wedstrijd. De 19-jarige Ajax-aanvoerder vond dat zelf ook.

“Ik weet ook niet precies hoe het komt”, zegt De Ligt voor de camera van Veronica Inside. “Natuurlijk wil je elke wedstrijd goed spelen, dat is ook zo. Maar ik probeer altijd eerlijk naar mezelf te zijn en te analyseren wat er beter kon. Vandaag konden er veel dingen beter, dus we hebben voldoende leermateriaal en beter van te worden.”

De Ajacied staat bij veel kapitaalkrachtige clubs op de radar. Heeft De Ligt een voorkeur? City? Barca? “Wat een mooiere club is tussen FC Barcelona en Manchester City? Ajax! Het is nu weer interlandperiode en de kranten moeten in deze periode weer wat te schrijven hebben. Dus worden er weer extra geruchten de wereld in gegooid. Ik heb er niks aan. Ik speel gewoon bij Ajax en in de week bij het Nederlands Elftal en daar wil ik dus ook over praten. Het heeft geen zin om over dit soort geruchten te praten”, aldus de verdediger.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.