Ajax Logo

De perfecte tas voor een voetbalmoeder of vader

Elk weekend vroeg de deur uit, langs de lijn in weer en wind, heen en weer karren naar trainingen, stem kwijt door het luidruchtig aanmoedigen, stinkende voetbalsokken wassen; hoewel ze natuurlijk ontzettend trots zijn hebben voetbalouders het niet altijd makkelijk met hun jonge voetbaltalenten. Een tip voor alle ouders, maak het jezelf vooral gemakkelijk langs de lijn. Zorg voor kleding die past bij het weer, comfortabele schoenen én een goede tas om jou en je kroost er weer doorheen te slepen.

Op alles voorbereid; de klassieke rugtas

Langs de lijn of op de tribune wil je natuurlijk je handen vrij hebben om fanatiek te gebaren en roepen tijdens spannende wedstijden. Met een rugtas heb je daar mooi je handen vrij voor. Vooral bij uitwedstrijden is een rugtas praktisch; je moet vaak wel even wachten tot iedereen op het veld staat. In je rugzak kun je makkelijk je laptop of tablet stoppen zodat je tussendoor nog wat kunt werken of shoppen. En natuurlijk zijn de jonge voetballers vaak van alles vergeten, wat jij dan mooi uit je rugzak tevoorschijn kunt toveren. Denk aan een proteïnereep voor plotselinge trek of aan een thermosfles met koffie voor jezelf.

Trendy en handig; alles voor het grijpen met een heuptas

Wil je wel de essentiële zaken bij de hand hebben maar heb je geen zin om een tas op je rug of schouders te dragen, bijvoorbeeld omdat het niet bij je outfit past? Met een heuptas om je middel ben je tegenwoordig niet alleen hip, het is ook nog eens een hele comfortabele manier om je spulletjes bij je te dragen. Je zonnebril, portemonnee, zonnebrand of kauwgom en telefoon; je kunt het er allemaal in kwijt en hebt het bij de hand. Met een mooi exemplaar van Calvin Klein of Burkely ben je helemaal on trend.

Stijlvol langs de lijn; de crossbody tas

Na de wedstrijd gelijk de stad in voor een lunch met de hongerige sporters? Dan moet jouw tas natuurlijk wel extra stijlvol zijn. Een crossbody tas is dan een perfecte keuze. Doordat je hem schuin over je lichaam draagt en door de stevige schouderband waar ze tegenwoordig mee komen, voel je haast niet eens dat je een tas bij je hebt. Bovendien komen ze in talloze luxueuze merken, zoals O My Bag en Ted Baker. Je staat in stijl langs de lijn én op het terras.

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.