Ajax Logo

De Telegraaf: Ajax lacht 10 miljoen euro van Roma weg

Gisteren meldde La Gazzetta dello Sport nog dat AS Roma een bod van 25 miljoen euro had gedaan, maar volgens De Telegraaf liggen de zaken anders. De Romeinse club zou ‘maar’ 10 miljoen euro geboden hebben op Justin Kluivert.

Dat laatste bod is door Ajax weggelachen, meldt de ochtendkrant. De Amsterdamse club wil de 19-jarige Ajacied niet verkopen en zeker niet voor een fooi. Ajax ziet in Kluivert een belangrijke speler in de jacht naar de landstitel.

Directeur spelersbeleid Marc Overmars zit ook niet op een makkelijk vertrek van de linksbuiten te wachten, omdat dit een kettingreactie kan uitlokken waar meerdere spelers een vertrek bij Ajax zullen overwegen.

Kluiverts agent Mino Raiola en AS Roma zouden het al eens zijn over een contract voor vijf seizoenen, maar Ajax wil duidelijk maken dat zij bepalen en niet de lijvige zaakwaarnemer van de eenmalige international. Pas bij ‘enorme bedragen’ zal de Amsterdamse club nadenken over een transfer. Welk enorm bedrag dat moet zijn is nog niet bekend.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.