Erik ten Hag

De Telegraaf: ‘Ajax presenteert Ten Hag volgende week’

Erik ten Hag wordt de nieuwe hoofdtrainer van Ajax, dat meldt De Telegraaf. Hij moet Marcel Keizer opvolgen die donderdag, net als Hennie Spijkerman en Dennis Bergkamp, werd ontslagen door de clubleiding van Ajax. De Amsterdammers moeten het contract van Ten Hag bij FC Utrecht nog wel afkopen. Dat zou gaan om een bedrag van 700.000 euro. Ajax zou hem volgende week willen presenteren.

Verder meldt het dagblad dat hij Alfred Schreuder mee wil nemen als assistent-trainer. De voormalig hoofdtrainer van FC Twente is momenteel werkzaam voor Hoffenheim in de Bundesliga als assistent van Julian Nagelsmann. Tot slot zou het ons niet verbazen als Zakaria Labyad als versterking meekomt van FC Utrecht. De aanvaller verklapte onlangs in een interview met Andy van der Meijde dat hij mogelijk deze winter al overstapt naar een topclub in Nederland.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.