Joel Veltman

De Telegraaf denkt dat Veltman vertrekt: “Daar kan ik me op voorbereiden…”

Joël Veltman krijgt de laatste weken op sportief gebied klappen te verduren. De 26-jarige Ajacied kreeg geen uitnodiging van de nieuwe bondscoach Ronald Koeman en gisteren werd hij tot overmaat van ramp gepasseerd voor het thuisduel tegen Heerenveen (4-1 winst). Toen de voormalige aanvoerder 10 minuten voor tijd mocht invallen werd hij door een klein deel van het publiek uitgefloten.

“Wat de reden was dat ik niet speelde? Dat moet je aan de trainer vragen. Het is aan mij te laten zien dat ik verbeter”, zei Veltman tegen De Telegraaf. De verdediger wilde eerst niet al teveel kwijt over het gefluit van de tribunes. “Het geklap van de mensen toen ik warm liep, vond ik mooier dan het gefluit. Dat het gebeurt, is jammer. Ik weet zelf ook wel dat ik meer moet brengen.”

Iets later is Veltman wat meer uitgesproken over het kritische Amsterdamse publiek. “Dit is niet de eerste keer, nee. Het is een schande, heel jammer dat het gebeurt. Je ziet wat er gebeurt als ze wel achter hun club staan. Dan kan het een mooie uitslag worden. Of die houding ooit nog verandert, weet ik niet. Ik hoop het wel voor die jongens,” zo citeert de Amsterdamse krant die daarmee de conclusie trekt dat de bankzitter wil vertrekken.

Ook voor Oranje werd Veltman dus gepasseerd. Een uitleg heeft hij nog niet gekregen. “Maar dat hoeft ook niet. Ik ben wat dat betreft misschien van de oude garde. Als je niet op het lijstje staat, dan hoor je er niet bij. In Nederland krijg je nog wel eens uitleg, maar in het buitenland niet. Daar kan ik me op voorbereiden…”, aldus Veltman, die daarmee nog een keer een tipje van de sluier oplicht wat betreft zijn toekomst?

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.