De Toekomst

De Telegraaf en VI: Ajax gaat voor Eagles-keeper Gorter

Ajax wil keeper Jay Gorter (20) binnen hengelen, melden De Telegraaf en Voetbal International. De doelman van Go Ahead Eagles is vandaag aanwezig op het sportpark De Toekomst. Gorter heeft daar een gesprek met Ajax-trainer Erik ten Hag.

Gorter promoveerde met zijn club Go Ahead Eagles op de slotdag van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. Gorter had met maar liefst 25(!) clean-sheets in 37 duels en was een grote factor in het succes van de Deventenaren.

Ajax wil André Onana verkopen, derde keeper Kjell Scherpen staat op de nominatie om verhuurd te worden. Remko Pasveer (37) werd enkele weken al aangetrokken om de concurrentie aan te gaan met Maarten Stekelenburg (38). Ajax kan daarom nog wel een jonge talentvolle doelverdediger erbij hebben.

Go Ahead Eagles zou een transfersom van ruim één miljoen euro eisen, maar Ajax wil niet verder gaan dan een half miljoen, maar de verwachting is dat de clubs elkaar ergens ”in het midden” zullen vinden. Tussen Ajax en Gorter worden er met de onderhandelingen geen problemen verwacht.

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.