Luis Orejuela

De Telegraaf: Magallan op haar na rond, Orejuela op huurbasis naar Cruzeiro

De Telegraaf heeft deze ochtend wat transferberichten bevestigd. Ajax zal zeer binnenkort Lisandro Magallan eindelijk officieel kunnen verwelkomen. Luis Orejuela zal de omgekeerde weg bewandelen. De rechtsback zal Amsterdam verlaten voor Zuid-Amerika.

Die laatste kan de overstap maken naar de Braziliaanse club Cruzeiro. De club wil de Colombiaanse verdediger huren, met een optie tot koop. Orejuela maakte in 2017 de overstap van Deportivo Cali naar Ajax. In anderhalve seizoen kwam de 23-jarige Colombiaan niet verder dan één officiële eredivisiewedstrijd voor Ajax 1.

De Amsterdammers krijgen er binnenkort wel een nieuwe verdediger bij. Volgens de ochtendkrant gaat de Nederlandse recordkampioen er vanuit dat Lisandro Magallan tijdens het trainingskamp in Florida (5-12 januari) zal aansluiten. Ajax, Boca Juniors en de 25-jarige Argentijn zijn al een verbintenis overeengekomen, maar juristen van Ajax zijn druk bezig om het papierwerk in orde te krijgen.

Ajax is ook nog druk in de weer met het Mexicaanse toptalent Diego Lainez, maar van een akkoord is nog geen sprake. Alhoewel beide clubs, Ajax en Club America, dichtbij een transferdeal lijken te zijn.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.