De Telegraaf: ‘Marin moet De Jong opvolgen bij Ajax’

Ajax hoopt spoedig de vervanger van de vertrekkende Frenkie de Jong te presenteren. Volgens De Telegraaf is de komst van Razvan Marin zo goed als afgerond. De Roemeense middenvelder zou voor zo’n 12 miljoen euro overkomen van Standard Luik en wordt omschreven als een dynamische en balvaste middenvelder. Marin kwam eerder dit seizoen nog in actie tégen Ajax in de voorronde Champions League waarin hij ook een assist gaf.

De 12-voudig international zou voor vijf seizoenen kunnen tekenen in Amsterdam, maar moet nog medisch worden gekeurd. De 22-jarige Marin werd in Roemenië al uitgeroepen tot voetballer van het jaar. Hij is inmiddels al bezig aan zijn derde seizoen bij Standard Luik waarvoor de middenvelder tot op heden al 94 officiële wedstrijden op zijn naam heeft staan. Daarin was hij 13 maal trefzeker en gaf 19 assists.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.