Hakim Ziyech

De Telegraaf meldt: “Op zeker opteert Ziyech voor een transfer”

Hakim Ziyech speelde gisteren weer eens een goede wedstrijd. De Marokkaanse middenvelder scoorde tegen de degradatiekandidaat Sparta twee keer. Zelfs een vrije trap vloog er deze keer ook in. De vandaag 25 jaar geworden Ajacied zou na dit seizoen Ajax willen verlaten, meldt De Telegraaf.

“Als het te laat is, zal in de ArenA uiteindelijk het besef neerdalen en de bewondering loskomen voor Ziyech”, begint het dagblad de lofzang. “Op zeker opteert de Marokkaans international komende zomer, na al zijn negatieve ervaringen in de afgelopen maanden, voor een transfer.”

“Zijn afwezigheid volgend seizoen zal dan ongetwijfeld als een groot gemis worden ervaren. Want iemand terughalen met zulke specifieke Ajax-kwaliteiten zal voor directeur spelersbeleid Marc Overmars geen sinecure worden”, zo denkt de journalist van de ochtendkrant over de speler die dit seizoen goed was voor 8 goals en 13 assists.

“De lofzang van de voormalig bondscoach en het applaus van Ten Hag stonden in schril contrast met de reactie van het uitvak met Ajax-fans na Ziyechs doelpunten en de uiteindelijke zege. Waar de op het tweede plan geraakte Joël Veltman werd toegezongen toen hij zijn warming-up maakte, gingen de handen maar moeizaam op elkaar voor Ziyechs hoogstandjes en werd zijn naam maar weifelend gescandeerd”, zo besluit de Amsterdamse krant.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.