De Telegraaf: PSG mengt zich in de strijd om De Ligt

De strijd om Ajax-aanvoerder Matthijs de Ligt is nog niet gestreden. Lange tijd leek de 19-jarige Ajacied op zeker naar Barcelona te verkassen, maar volgens De Telegraaf is dat absoluut niet zeker meer. Ook Paris Saint-Germain maakt volgens de ochtendkrant nog altijd een hele goede kans op de handtekening van de Oranje-international. 

De Franse kampioen PSG ‘heeft de strijd om De Ligt weer opengegooid’, meldt De Telegraaf deze ochtend. Dit komt omdat Barcelona de transfersom die Ajax voor hem verlangt én de commissie die zaakwaarnemer Mino Raiola eist weigert op de te brengen.

PSG zou wel bereid zijn om aan de transfersom (en commissie) te voldoen. De transfersom zou volgens de krant zo’n 85 miljoen euro bedragen. Ook de commissie voor Raiola zou geen problemen opleveren voor de kunstmatig door oliegeld rijk geworden club uit de Franse lichtstad.

Behalve Barcelona en PSG zouden er ook weer andere clubs zich gemeld hebben bij Raiola. Deze ploegen zijn Manchester City, Manchester United en Real Madrid.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.