De Telegraaf: Torino doet bod op Schuurs, Kaplan vervanger van Limburger

Ajax is nog niet klaar op de transfermarkt, meldt De Telegraaf. Perr Schuurs staat op de drempel naar de Italiaanse Serie A en de Nederlands kampioen heeft al een opvolger op het oog: Ahmetcan Kaplan. De negentienjarige Turk is nu nog speler van regerend landskampioen Trabzonspor.

Kaplan zou al langer op de scoutingslijst van Ajax staan. Vorig seizoen debuteerde de linksbenige centrumverdediger in het eerste elftal van Trabzonspor, waar hij tot dusver achttien officiële duels speelde. Daarnaast is Kaplan ook jeugdinternational van Turkije. Bij zijn huidige club ligt Kaplan nog vast tot medio 2026, maar voor zo’n tien miljoen euro zou Ajax hem moeten kunnen binnenhalen.

Voordat het tot die inkomende transfer komt zal eerst Perr Schuurs moeten vertrekken, maar dat lijkt een formaliteit. Torino aast al een tijd op de Limburgse Ajacied en heeft momenteel een bod van negen miljoen euro ‘vast’ plus drie miljoen aan bonussen geboden. Ook Bologna en een derde onbekende Italiaanse club zou nog altijd hopen op de komst van Schuurs.

https://twitter.com/MikeVerweij/status/1557008923906949120

Forum: Ajax: Seizoen 2022/23 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.